TriBits Basisaftale

 

Indkøber du dine IBM Passport Advantage Licenser gennem TriBits får du gratis en TriBits Basisaftale indeholdende følgende fordele

 

  • Information om IBM nyheder
  • Tips & Tricks
  • Licenshåndtering
  • Invitation til IBM/Lotus seminarer
  • Håndtering af opkobling til Passport Advantage download og support site
  • Fremsendelse af software mediekits
  • 2 årlige statusmøder

 

Information om IBM/Lotus nyheder

TriBits udsender nyhedsbreve via e-mail, hvor De bliver informeret om nyheder fra IBM/Lotus, TriBits og TriBits’ leverandører. Nyhederne er f.eks. omtale af nye produkter fra IBM/Lotus eller nyheder om andre 3’parts produkter.

 

Tips & Tricks

Tips & Tricks vil optræde med jævne mellemrum, hvor TriBits’ konsulenter skriver et kort indlæg med gængse tips der kan gøre hverdagen lettere for Deres udviklere og administratorer. Det kunne f.eks. være en programkode der løser spørgsmål vi ofte støder på, eller information om freeware/shareware utilities til Notes/Domino.

 

Licenshåndtering

Licenshåndtering betyder at TriBits årligt checker op på antallet af anvendte Notes licenser hos dig. At TriBits sørger for at bestille eventuelt manglende licenser hos IBM/Lotus. Alternativt vil antallet blive nedjusteret, hvis du som kunde reelt anvender færre licenser, end dem I har købt.

 

Invitation til IBM seminarer

IBM/Lotus afholder flere årlige seminarer og konferencer. TriBits vil sørge for, at du som kunde bliver orienteret og inviteret til disse konferencer og serminarer.

 

Håndtering af opkobling til Passport Advantage download og support site

Som Passport Advantage kunde tilbyder IBM/Lotus adgang til download af originale programmer og medier via IBM/Lotus’s specielle Passport Advantage hjemmesiden. Ved aflevering af det tilsendte midlertidige brugernavn og kodeord ved tegning af Passport Advantage aftalen vil TriBits sørge for at du automatisk bliver oprettet og opkoblet til denne site. Udover ovenstående sørger TriBits også for, at du bliver registreret og godkendt til at kunne modtage support direkte fra IBM/Lotus.

 

Fremsendelse af software mediekits

Da download af programmer og medier til tider kan være besværgeligt og tidssvarende kan du via basisaftalen med TriBits anmode om fremsendelse af specifikke medier.

 

2 årlige statusmøder

Med TriBits basisaftalen er der lagt op til to ½-årlige statusmøder som en god metode til at følge udviklingen i din virksomhed/organisation. Statusmøderne giver dig mulighed for at få informationer og inspirationer om Lotus’ strategier og planer for fremtiden. I forbindelse med statusmøderne er det samtidigt muligt at få planlagt eventuelle fremtidige projekter for det næste halvår.

 

Ring til os +45 7026 2684

TriBits ApS

Sandtoften 8

7100 Vejle

Danmark

CVR 10057469

Tlf.: +45 7026 2684

 

Kontakt os / find vej

info@tribits.dk

 

Mandag - torsdag

08:30 - 16:30

Fredag

08:30 - 15:30

 

We Should Stay In Touch!

© 2000-2016, Copyright, TriBits ApS. Alle rettigheder forbeholdes.